image

Despre noi

Proiectul Iris Smart are ca scop formarea personalitatii si largirea orizontului cunoasterii pentru aceasta generatie de copii isteti, curiosi, inventivi si dinamici. Conceptul after school dezvoltat de noi are la baza principii moderne de educatie si este orientat spre formarea si sustinerea interesului pentru scoala si stimularea dorintei celor mici de a invata si de a socializa.

Functionam intr-un spatiu special conceput pentru activitati cu copiii, care dispune de sali mari, luminoase si aerisite, avem o curte generoasa pentru cat mai multa miscare si joaca in aer liber, atunci cand vremea permite acest lucru, si oferim conditii adecvate pentru cei mici, din toate punctele de vedere – supraveghere permanenta, igiena ireprosabila, dotari sigure, mobilier ergonomic, mancare sanatoasa si delicioasa, program complex si captivant, conceput sa imbine intr-o proportie bine gandita activitatile educationale cu joaca si distractia. 

image

Iris Smart – sa invatam de placere!

Cel mai important atu este colectivul didactic care, prin dedicare si competenta, isi pune amprenta in cel mai benefic mod pe educatia copiilor. Calitatile pe care parintii le cauta la un educator sunt intrunite de fiecare angajat al centrului Iris Smart: experienta profesionala, rabdare, dorinta de a transmite copiilor valori reale si principii solide si de a pune bazele unei personalitati puternice. La after school Iris Smart fiecare zi reprezinta o noua provocare pentru a le oferi elevilor nostri activitati cat mai variate si interesante.

Copiii inscrisi in programul after school Iris Smart sunt mai veseli, mai sociabili si mai independenti, sunt viitori adulti de succes!