image

Servicii

Iris Smart ofera program after school, before school si after gradinita. Pentru elevii care au cursuri dupa amiaza, asiguram program before school, cu pregatire la matetmatica, intensiv. Tot ceea ce oferim este trecut prin filtrul pasiunii noastre pentru profesie si a simtului de raspundere, reprezentand un act educational de calitate.

Elevii nostri au de la trei ani in sus si beneficiaza de cele mai bune conditii pentru oricare dintre programele alese. Asiguram transportul de la scoala, asistenta la efectuarea temelor, servirea mesei respectand nevoile de nutritritie cerute de varsta si conditiile de igiena alimentara si sanitara, supravegherea permanenta si un program bine structurat, care le va capta interesul copiilor, ii va implica voluntar in activitati si ii va distra si destinde.  

image

Educatie pe principii moderne

Taxa este aceiasi pentru after school si after gradinita, de 550 lei / luna 15 lei masa/ zi (pregatita la restaurantul “Bucatarasul cel Dibaci” din Piata Unirii) si include trei optionale: engleza, franceza si origami. Pentru frati se acorda o reducere de 15% la tarif.

Ca oferta suplimentara, va punem la dispozitie serviciul “baby parking”, care le permite parintilor sa ii lase pe cei mici in grija personalului nostru pentru o perioada limitata de timp, atunci cand merg la medic, la cumparaturi sau au o urgenta la serviciu. Taxa este de 10 lei pentru o ora, iar timpul minim este de doua ore sau 40 lei pe zi si 15 lei masa.

image

Pentru copii isteti si jucausi

In afara activitatilor curente, elevii nostri pot participa la activitati optionale, care includ: cursuri de limbi straine (engleza, franceza, italiana), ateliere de creatie si inventica, cursuri de sah, de pian sau canto, ore de inot la CSA sau lectii de karate.

Pentru a nu lasa rutina sa genereze plictiseala si lipsa de interes, colectivul didactic Iris Smart organizeaza cele mai interesante excursii si vizite la muzee si obiective culturale, care reprezinta o parte importanta in procesul formarii celor mici.
Iris Smart organizeaza scoala de vara pentru copiii care doresc sa aiba o vacanta de neuitat!